A spart un magazin dar a fost prins în fapt

Polițiștii de ordine publică sătmăreni au prins în flagrant delict un bărbat bănuit de furt la data de 5 ianuarie a.c., pe raza municipiului Satu Mare.

La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 19.40 Poliția Municipiului Satu Mare, a fost sesizată telefonic de către un bărbat, din municipiul Satu Mare cu privire la faptul că o persoană a spart o sticlă a ușii de acces a unui magazin de pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare și a pătruns în interior.

Polițiștii de ordine publică sătmăreni s-au deplasat de urgență la locul indicat astfel că au reușit să prindă în flagrant delict, un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla în interiorul magazinului.

 În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au stabilit că persoana în cauză, cu ajutorul unei pietre a spart sticla ușii de termopan pe care se face accesul în magazinul de pe strada Careiului, după care a pătruns în interior, de unde ar fi încercat să sustragă un portofel în care se afla o sumă de bani și mai multe bunuri, însă a fost surprins de către organele de poliție.

Față de bărbatul, de 33 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de furt calificat sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.