Catedrala Romano-Catolică din municipiu se închide. Vezi motivul.

“Datorită lucrărilor de restaurare, sfintele liturghii din Catedrala Romano-Catolică din Satu Mare se mută din 7 ianuarie până la sfârșitul lunii martie.

Prin proiectul cu titlul “Reabilitarea Catedralei Romano-Catolice din Satu Mare, Judeţul Satu Mare” depus la Programul Operaţional Regional al Uniunii Europene, se renovează Catedrala Romano-Catolicp din Satu Mare. Cetățenii orașului Satu Mare au putut urmări de mai mult timp desfășurarea lucrărilor fațadei și acoperișului, iar lucrările din interior până în acest moment au putut fi efectuate fără să deranjeze sfintele liturghii. În curând acest lucru va fi inevitabil, iar din cauza restaurării Catedrala se va închide.

Acest lucru se va întâmpla pe 7 ianuarie și se estimează ca până la sfârșitul lunii martie, sfintele liturghii de duminică vor fi mutate în biserica Zarda începând cu orele 8.00, 10.00, 11.30 și 18.00, iar cele din timpul săptămânii în biserica Calvaria, cu orele de începere de 7.00 și 9.00 dimineața.

 Înțelegerea și ajutorul enoriașilor ajută la reîmprospătarea Catedralei de care se va putea bucura întreaga dieceză și întregul oraș.” Se arată într-un comunicat transmis de către reprezentanții bisericii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.