Se poate! Ajutoarele lui Moș Crăciun au ajuns la 400 de copii din județ

Campania umanitara “Ajutoarele lui Moș Crăciun”, ediția 2019, s-a încheiat in acest sfârșit de săptămâna cu vizita voluntarilor la copiii din familiile nevoiașe din Supurul de Jos și Supurul de sus.

Peste 50 de copilași au așteptat nerăbdători echipa Moșului și i-au întâmpinat cu colinde. Nerăbdarea a fost mare când au văzut cadourile iar și mai mare a fost bucuria când fiecare a primit exact ce a scris in scrisoare ca își dorește.

Tot sâmbătă voluntarii au ajuns la Andrid, Odoreu și Botiz, la copilașii care nu au reușit sa participe la petrecerea de vineri.

Reamintim ca vineri, 20 Decembrie, Asociatia “Apel la acțiune” a organizat o mega petrecere pentru cei mici. Peste 300 de suflete din centrele de plasament și din familii sărace au fost aduse la Auchshopping sa se întâlnească cu Moș Crăciun. In așteptarea Moșului cei mici s-au distrat cu Ella Bella, Stela Danciu, Clubul lui Mickey Mouse și Michelino. Când a venit Moșul mulți dintre copilași au fost copleșiti de emoții și au rămas surprinși de numărul mare de cadouri primite. Bucuria și recunoștința fata de voluntari li se putea citi pe fata.

Asociatia “Apel la acțiune” aduce, pe aceasta cale, mulțumiri tuturor celor care au luat scrisori și au îndeplinit dorințele copiilor precum și sponsorilor și partenerilor care au adus un zâmbet pe fetele celor cu care soarta nu a fost atât de blândă.

Asociatia va continua sa vina in sprijinul copiilor din familiile defavorizate iar cu acest prilej se face apel la toți cei care doresc sa se implice prin donații. Doritorii pot urma o procedura simpla accesând  https://apellaactiune.ro/2019/

Bucuria celor mici o puteți vedea in poze și clipuri video pe care le vom publica in zilele următoare pe pagina de Facebook “Asociatia Apel la Acțiune”.

Ajutoarele lui Moș Crăciun va ureaza sarbatori binecuvântate alături de cei dragi. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.