Accident cu trei victime. Una dintre ele, o minoră a fost transportată la Cluj

Ieri seara (20 Decembrie), la ora 19:17, ISU Satu Mare a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier, între localitățile Halmeu și Tarna Mare, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată.

Ajunși la fața locului, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Turț au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile. Două dintre persoanele care se aflau în autoturism la momentul accidentului au reușit să se autoevacueze, însă prezentau diferite răni și traumatisme. A treia victimă, o tânără în vârstă de 17 ani, a fost găsită încarcerată și cu multiple traumatisme. După descarcerarea și extragerea din autoturism, aceasta a fost preluată de echipajul medical care încadrează ambulanța SMURD – terapie intensivă mobilă.

Toate cele 3 victime au primit primele îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportate la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale. În cursul aceleași seri tânăra de 17 ani a fost transportată la o unitate spitalicească din Cluj Napoca.

Foto: Arhiva ISU SATU MARE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.