Poliția a fost pe drumuri ieri toată ziua


P
olițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au desfășurat la data de 18 decembrie a.c., activități de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, desfășurate pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care, au aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 45 570 de lei. 

 

Astfel, la data de 18 decembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, ocazie cu care s-au aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 45 570 de lei.

 

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7  conducători auto, dintre 5 au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze cu 50 km/h mai mari decât viteza maximă legală admisă iar doi conducători auto au fost surprinși de polițiști în timp ce efectuau depășiri neregulamentare.

Totidată la data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii Postului de Poliție Comunal Medieșu Aurit au oprit pe DJ 195 în localitatea Medieșu Aurit un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din localitate care se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o îmbibație alcoolică de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Polițiștii Poliției oraș Ardud au organizat și desfășurat la data de 18 decembrie a.c., o acțiune împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare pe raza localității Mădăras în vederea prevenirii și combaterii neregulilor la regimul rutier, ocazie cu care au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4 785 lei, pentru defecțiuni tehnice și lipsă dotări și au ridicat 5 certificate de înmatriculare, pentru zgomot peste limita admisă legal, anvelope neconforme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.