Lansare de carte pentru copii la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană Satu Mare în parteneriat cu Editura Citadela și Palatul Copiilor Satu Mare organizează luni, 23 decembrie, de la ora 14:00, evenimentul de lansare a cărții pentru copii „Ileana și iapa fermecată”, semnată de tânăra scriitoare Mihaela Marchiș Moreno.

Volumul de povești a apărut de curând la Editura Citadela, este ilustrată cu lucrări special realizate și semnate de artistul plastic sătmărean Dan Marius Cosma și va beneficia de prezentarea profesoarei Lia Gabriela Koka-Cosma și a directorului editurii, dr. Aurel Pop.

Evenimentul se va derula în găzduirea Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr” în prezența autoarei, a familiei și prietenilor ei, cu participarea copiilor de la Centrul de zi „Tatiana” din cadrul Asociației „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” și de la unele centre de plasament aflate în subordinea DGASPC Satu Mare.

Atmosfera specifică Sfintei Sărbători a Nașterii Pruncului Iisus va fi asigurată de către cursanți de la Palatul Copiilor Satu Mare, prin interpretarea colindelor și a cântecelor de Crăciun. De asemenea, tinerii participanți la eveniment vor primi în dar câte o carte, vor avea posibilitatea de a participa la ateliere creative și de a degusta prăjituri și dulciuri specifice Sărbătorilor de iarnă, preperate cu mare drag de către mama autoarei Mihaela Marchiș Moreno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.