Poți câștiga noul iPhone 11 Pro Max- află cum!

Moș Crăciun este foarte generos anul acesta cu vizitatorii Shopping City Satu Mare și le aduce o tombolă cu 3 premii substanțiale: noul iPhone 11 Pro Max!

Astfel, întreaga lună decembrie și până pe 5 ianuarie, fie că sunt în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi sau își aleg propriile daruri de An Nou, clienții Shopping City Satu Mare au șansa de a fi printre cei 3 norocoși care pot imortaliza 2020 cu un telefon iPhone 11 Pro Max. 

Cum se pot înscrie în cursa pentru unul dintre cele 3 iPhone 11 Pro Max

Tot ce au de făcut sătmărenii este să vină la Shopping City Satu Mare și  cumpere de minimum 300 de lei într-o zi, pe unul sau două bonuri fiscale. Cu bonurile de cumpărături se vor prezentala Info Desk în aceeași zi, iar după completarea datelor personale într-o aplicație, vor trebui doar să aștepte tragerea la sorți. 

Fiecare vizitator își poate mări șansele câștigării unuia dintre cele 3 iPhone 11 Pro Max, prin depunerea mai multor bonuricumulate aferente pragului de 300 de lei, dar în limita unei singure înscrieri pe zi.

Mai multe detalii, precum și regulamentul tombolei, sunt disponibile pe site-ul Shopping City Satu Mare, dar și pe paginade Facebook. 

 Despre NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle este cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România, după numărul de centre comerciale și sedii de birouri, și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, după capitalizarea bursieră. Portofoliul companiei, prezentă în România din 2007, include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Centre, Timișoara Shopping City, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.