Au produs accidente și au plecat de la locul faptei

La data de 13.12.2019, în jurul orei 14.00, a avut loc un eveniment rutier în localitatea Bârsăul de Sus, soldat cu rănirea ușoară a unui minor.

În fapt, o femeie de 66 de ani, din localitatea Baia Mare conducând un autoturism pe strada Hăbădic, din localitatea Bârsăul de Sus, a surprins și accidentat ușor un  minor în vârstă de 3 ani din localitate, care nefiind supravegheat de către părinți, a traversat strada în fugă prin loc interzis . După producerea accidentului conducătoarea auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condusă la Spitalul Județean Satu Mare unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Tot în data de 13.12.2019, la ora 21:35, a avut loc un eveniment rutier în localitatea Hodod, soldat cu rănirea ușoară a doi minori.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului Rutier, aceștia au stabilit faptul că un bărbat de 43 ani, din satul Ser, conducând un autoturism pe DJ 193, a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu autoturism condus de un bărbat de 44 ani, din satul Nadișu Hododului .

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a doi minori de 12 și 16 ani, ambii pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani.

După producerea accidentului conducătorul auto din localitatea Nadișu Hododului  a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior la data de 14.12.2019, în jurul orei 03:50 pe raza localității Nadișu Hododului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; totodată le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă fata și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.