După 17 ani de mizerie va duce în sfârșit o viață decentă

După ce timp de 17 ani a trăit într-o colibă undeva pe malul someșului, o bunică va putea în sfârșit să ducă o viață normală și să-și crească nepoțelul în condiții decente. Totul datorită unei campanii umanitare inițiată de Marcela Papici, fostul manager al Spitalului Județean Satu Mare.

“Vi-l aduceti aminte pe Eduard si bunica lui? De azi sunt in casa noua! Zugravita, igienizata, cu curent, apa, dus, toaleta, geamuri si usi noi! Bunica a trait 17 ani in coliba! Eduard nu stie cum e sa aprinzi un bec. Nu a vazut niciodata un televizor. Nu stie cum e sa curga apa la robinet! Acum, acest calvar s-a incheiat!
Saptamana viitoare vor primi aragaz nou si bucate! Le las lor, donatorilor, bucuria de a va spune cine sunt! Tot saptamana viitoare le va sosi un frigider nou. Multumesc donatorului(doreste sa ramana anonim). Din banii stransi le-am cumparat si o masina de spalat haine. Urmeaza sa primim un dulap si un corp suspendat(intelegerea cu cei de la atelierul de mobila a fost sa asteptam pana stim exact cum pozitionam electrocasnicele si ce spatiu mai avem).
Multumesc Brandusa , Decolux, pentru electrice! Multumesc Pasca Cristian, Lebada,pentru robineti si chiuveta! Multumesc Irina Prodan pt gresie si tavan fals.
Celor care ati donat bunuri, de asemenea, va multumim! Celor care ati donat bani, voi reveni cu o postare cu toate bonurile fiscale! S-au cumparat materiale pt renovare, instalatie electrica, sanitara.
Multumesc mesterilor care au lucrat pro-bono!
Alexandrina draga, tu esti eroul acestei povesti! Fara tine, Ildi si Eduard ar fi tot in coliba!
Dumnezeu sa va rasplateasca pe toti care ati pus umarul!”  a spus Marcela Papici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.