Criminalul din Bârsău reținut. A recunoscut tot (foto)

Principalul suspect în cazul crimei duble din Bârsău a fost dus aseară în fața instanței cu propunere de arestare preventivă

Conform unor surse judiciare criminalul a recunoscut tot în fața judecătorului astfel că acesta a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

“Dispune arestarea preventivă, în cursul urmăririi penale, a inculpatului P.M, ,cercetat în dosar cu număr 740/P/2019 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, pe o durată de 30 zile, de la 12 decembrie 2019 şi până la data de 10 ianuarie 2020 inclusiv. În baza art. 272 Cod procedură penală dispune virarea din fondul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Satu Mare a sumei de 626 lei, onorariu apărător din oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 12.12.2019 ora 22:00” este soluția finală a instanței.

Bărbatul, Marin P, în vârstă de 42 de ani este recidivist și a mai fost condamnat în 2015 pentru tentativă de omor, iar în 2018 a solicitat eliberarea condiționată în baza legii recursului compensatoriu.

Ieri, procurorii împreună cu suspectul, au făcut pecheziții la domiciliul acestuia pentru a aduna probe în dosarul celor două femei ucise din Bârsău.

Cele două femei prezentau mai multe lovituri cu un corp dur în zona capului. Este posibil ca acestea sa fi fost luate prin surprindere pentru că se pare că nu prezentau urme de autoapărare.

Polițiștii sătmăreni au fost ajutați in demersul de identificare al criminalului de către cei din Maramureș care au adus la Bârsău un câine de urmâ extrem de bun în astfel de situații.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.