Se deschide un nou magazin la Shopping City

În luna cadourilor, tinerii din Satu Mare au parte de un motiv în plus de bucurie: primul magazin Cropp din oraș se inaugurează mâine, 13 decembrie, în Shopping City Satu Mare. Petrecerea continuă și sâmbătă, când brandul le pregătește vizitatorilor o zi întreagă de party, cu DJ, breakdanceri și surprize pentru toți clienții.

Distracție cu DJ și reduceri

Amplasat la parter, în imediata apropiere a scărilor rulante, magazinul din Shopping City Satu Mare este cel de-al zecelea din România pentru brandul prezent în peste 20 de țări. Printre rafturile și umerașele din Shopping City Satu Mare, tinerii vor găsi cele mai cool articole care să le reprezinte stilul vestimentar, muzical, dar și personalitatea. Imprimeurile articolelor Cropp sunt realizate în colaborare cu ilustratori și artiști grafitti din întreaga lume. Iar pentru a sărbători inaugurarea, cămășile, pantalonii și tricourile au un discount special, de 20%. 

Mai mult, sâmbătă, între 12:00 și 18:00, magazinul se transformă într-un adevărat club, odată cu intrarea în scenă aunui DJ, care va mixa piese cu influențe specifice culturii underground, promovată și prin produsele din Cropp. De asemenea, cei mai hotărâți și rapizi tineri prezenți la eveniment vor primi cadou câte un tricou (disponibil în limita stocului), iar tot ceea ce trebuie să facă este să achiziționeze produse în valoare de minimum 100 de lei. 

Street Dance într-un cadru urban

Tot în cadrul evenimentului de sâmbătă, muzica se împletește cu dansul, iar de spectacol vor fi responsabili membrii trupei de street dance ce va fi prezentă în magazin. Show-ul începe la 13:30, durează jumătate de oră și se va încheia cu o mare surpriză pregătită de artiști pentru clienții Cropp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.