Dublă CRIMĂ în județul Satu Mare. Două femei au fost ucise cu bestialiate

Două crime îngrozitoare au zguduit azi județul Satu Mare. Două femei din comuna Bârsău au fost omorâte cu bestialitate.

Principalii suspecți sunt doi ţigani în vârstă de 39 și 59 de ani din orașul Debrecen, Ungaria care azi au umblat toată ziua prin comună vânzând plapume. Cele două femei ucise au fost printre cumpărători, fapt care se pare că le-a fost fatal, suspectii văzând că acestea aveau mai mulți bani în casă. Se pare că cei doi le-au bătut pe femei până le-au omorât. Bestiile au fost prinse cu ajutorul unui vecin care a văzut maşina acestora staţionând mai mult timp în faţa casei uneia dintre femei şi a reţinut numărul de înmatriculare.

După ce ar fi comis crimele ţiganii au plecat cu maşina, au încuiat ușa casei și au aruncat cheia sperând că vor ajunge departe până ca cineva să descopere cadavrele. După nu foarte mult timp, cumnatul uneia dintre femeile ucise, le-a căutat şi a găsit uşa încuiată. Se pare că acesta s-a uitat pe geam și le-a văzut cadavrele după care a sunat la 112 în jurul orei 16:50.

Ulterior poliţiştii au ajuns la fața locului, au intrat în casă, iar după aceea au primit numărul de înmatriculare de la mașina țiganilor. Aceștia au fost prinși la aproximativ 3 ore de la apelul la 112, au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti şi procurori care au ridicat probe și au audiat martori. În această seară și criminalii au fost duși la locul faptei pentru a se încerca reconstituirea crimei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.