Nouă școli din județ vor avea acces la apă caldă cu ajutorul Crucii Roșii

Crucea Roșie Română și Ariston Thermo România au donat în ultimii doi ani peste o mie de echipamente de încălzire a apei către 620 de instituții de învățământ, cămine de bătrâni și centre medicale din țară, oferind acces la apă caldă pentru 112.000 de persoane.

Crucea Roșie continuă campania umanitară Ariston Comfort Challenge prin care și-au asumat misiunea de a transforma accesul la apă caldă din lux în normalitate. Astfel, ajutați de colegii din Filialele Crucii Roșii Române, Ariston a donat și în acest an peste 644 de boilere electrice de ultimă generație către 371 de instituții din întreaga țară, de care vor beneficia peste 80.000 de copii și vârstnici.

Campania este susținută de unele dintre cele mai cunoscute personalități din lumea sportivă și media, precum Elisabeta Lipă, Andrei Roșu, Alex Găvan, Adela Popescu și Cabral Ibacka.

Povestea poate merge mai departe! Te invităm și pe tine să te alături campaniei Ariston Comfort Challenge și să donezi pentru a putea transforma în bine viețile celor care au nevoie. Următorul pas este reabilitarea grupurilor sanitare ale instituțiilor care se află într-o avansată stare de degradare.

 

Filiala Satu Mare a primit un numar de 27 de boilere pentru 9 scoli din judet acestea vor fi inmanate in data de 03 decembrie 2019 ora 12 la sediul Crucii Rosii Filiala Satu Mare directorilor din scolile selectate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.