Incident rutier cu patru mașini implicate și trei victime

 

La data de 27 noiembrie a.c., la ora 18.48, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că în localitatea Acâș a avut loc un eveniment rutier.

 

În urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Șandra, aflându-se la volanul unui autoturism în încercarea de a evita impactul cu un pieton, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, a acroșat și avariat 3 autoturisme care se aflau parcate în afara părții carosabile.

Ca urmare a impactului cu cele 3 autovehicule parcate, pietonul, o femeie, de 71 de ani, din localitatea Acâș, a fost lovită de una dintre mașinile care erau parcate.

 

În urma evenimentului rutier atât pietonul cât și conducătorul auto au suferit vătămări corporale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.