Pregătirile sunt în toi. Încă două zile până la deschiderea târgului de Crăciun

Au mai rămas doar două zile până la deschiderea Târgul de Crăciun Satu Mare 2019! Pe Pasajul Corneliu Coposu, ajutoarele lui Moș Crăciun au început montarea celor 38 de căsuțe. Începând de vineri, meșterii populari și producătorii de bucate tradiționale își vor prezenta produsele!

Perioada sărbătorilor de iarnă vine ca un răsfăț. Zeci de mii de luminițe împodobesc orașul, brazii îmbrăcați în sute de beculețe, zeci de figurine și surprize luminoase, meșterii populari, aromele specifice de sărbători și veselia colindătorilor vor aduce mai aproape de sufletul sătmărenilor magia Crăciunului, cea mai frumoasă perioadă a anului. Startul suprizelor se va da pe data de 29 noiembrie, ora 18.00, în Parcul Central.

38 de căsuțe vor fi amplasate pe Pasajul Corneliu Coposu. Sunt programate 12 concerte pop-rock, 12 ansambluri folclorice vor urca pe scena de pe platoul de evenimente și 7 concerte corale vor avea loc pe toată durata târgului.

Și pentru că orice poveste de Crăciun e mai frumoasă când încalți patinele, și în acest an, pe platoul din Piața 25 Octombrie, patinoarul va fi pregătit să îi întâmpine sătmărenii dornici de distracție pe gheață.

Organizatorii Târgului de Crăciun sunt: Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti, Județul Satu Mare – Consiliul Județean, Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale SM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.