Eveniment dedicat Zilei Naționale la Biblioteca Județeană

 

Biblioteca Județeană Satu Mare în parteneriat cu Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Satu Mare derulează vineri, 29 noiembrie, cu începere de la ora 09:00, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, evenimentul „Te cânt și te iubesc, România mea!”.

Organizat pentru a marca Ziua Națională a României, evenimentul va debuta cu intonarea Imnului de Stat și va reuni o scurtă prelegere despre însemnătatea acestei zile pentru poporul român, urmată de programul literar-artistic oferit de elevii clasei a II-a A de la Școala „Grigore Moisil”, coordonați de înv. Laura Orășteanu.

Copiilor participanți li se va oferi prilejul de a afla o seamă de informații despre simbolurile noastre naționale și de a vizita expozițiile tematice de carte organizate și găzduite în toate secțiile bibliotecii.

Sunt invitați la eveniment directorii instituției de învățământ partenere, cadrele didactice, elevii și părinții acestora, jurnaliști și bibliotecari, membrii din comunitatea sătmăreană care doresc să serbeze alături de copii și bibliotecari Ziua Națională a României.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.