VIDEO. Șofer mort de beat la volan conducând prin Satu Mare

Un video incredibil a fost postat de cei de la DriversSM ieri seara 23.11.2019 în jurul orei 22:00. Aceștia au primit de la un sătmărean un videoclip în care se poate vedea cum o autoutilitară este condusă haotic și extrem de periculos pentru ceilalți participanți la trafic prin Satu Mare.

VIDEO

🔴 Imbecil băut la volan !!! 🔺 Felicitări celor care au filmat acest imbecil și mai ales pentru faptul că au anunțat Poliția. 🔺La rugămintea celor care au filmat am scos discuțiile care au avut loc în mașină. Erau îngroziți de ceea ce vedeau.🔺 Pentru că o depășire era riscantă au rămas în spatele imbecilului dând flashuri celor care veneau din față avertizând că sunt în pericol.🔺 Au fost evitate în ultimul moment cel puțin 4 accidente, ultimul chiar în fața mașinii de Poliție.🔺 Filmarea se întrerupe chiar în momentul în care Poliția intervine.🔺 Mai departe povestea este interesantă, dar asta nu-i treaba noastră. Poate vom aflat amănunte din presa online… poate nu…

Gepostet von Drivers SM am Samstag, 23. November 2019

În clip se vede cum mașina este condusă mai mult pe contrasens și cum câțiva participanți la trafic evita in ultimul moment impactul cu ea.

🔴 Imbecil băut la volan !!!

🔺 Felicitări celor care au filmat acest imbecil și mai ales pentru faptul că au anunțat Poliția.

🔺La rugămintea celor care au filmat am scos discuțiile care au avut loc în mașină. Erau îngroziți de ceea ce vedeau.

🔺 Pentru că o depășire era riscantă au rămas în spatele imbecilului dând flashuri celor care veneau din față avertizând că sunt în pericol.

🔺 Au fost evitate în ultimul moment cel puțin 4 accidente, ultimul chiar în fața mașinii de Poliție.

🔺 Filmarea se întrerupe chiar în momentul în care Poliția intervine.

🔺 Mai departe povestea este interesantă, dar asta nu-i treaba noastră. Poate vom aflat amănunte din presa online… poate nu…

este mesajul celor de la driverssm.

Vom reveni cu detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.