AUTONET intră pe piața din Serbia

Grupul SAG/Autonet a achiziționat un pachet majoritar din Wagen International d.o.o. (Wint), companiei cu operațiuni în Serbia. Fondatorul și echipa de management a Wint vor rămâne activi în companie și vor continua să ocupe funcțiile actuale.
Grupul SAG/Autonet deține o participație majoritară din Wagen International d.o.o., liderul pieței de produse și servicii auto din Serbia. Numele companiei este sinonim cu calitatea și încrederea. Aproximativ 300 de angajați Wint din cele 15 filiale furnizează pieței atelierelor auto din Serbia piese auto de la furnizori de primă clasă. Obiectivul clar este acela de întări poziția de lider al pieței sârbești. Mai mult, pachetul de servicii va fi dezvoltat în continuare, în beneficiul clienților. Wint va continua să funcționeze sub actuala denumire și în viitor.
Fondatorul Milan Rajic va rămâne, și în viitor, acționar al companiei. Împreună cu echipa existentă de management, domnia sa va continua dezvoltarea cu succes a Wint.
Tranzacția este în proces de aprobare din partea autorităților antitrust.

Grupul SAG/Autonet: Cu o cifră de afaceri de peste 900 de milioane de franci elvețieni, Grupul SAG/Autonet este unul dintre cei mai mari furnizori europeni din sectorul independent al pieselor de schimb pentru autovehicule. Cu o gamă de peste 800 de mii de articole de catalog și 370 de mii de articole de depozit, SAG este liderul pieței de piese de schimb pentru autoturisme și vehicule comerciale din Elveția și România, locul trei în Austria și prezențe puternice în Belgia, Italia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania și Ungaria. Grupul își deservește clienții prin intermediul unei rețele de peste 200 de filiale și mai mult de 1.000 de vehicule de livrare. În plus față de piesele de schimb și întreținere, gama include și lubrifianți, chimicale, accesorii auto, echipamente de service și consumabile. Grupul SAG/Autonet numără peste 3.200 de angajați.

Wagen International d.o.o.: Wint este liderul pieței sârbești din sectorul independent al pieselor de schimb auto, cu o cifră de afaceri anuală care depășește 40 de milioane de euro. Compania deservește toate districtele majore din Serbia cu o gamă de peste 200 de mii de articole de catalog. Pentru a oferi clienților o distribuție cât mai eficientă, fiecare district beneficiază de propriul său centru de distribuție. Flota Wint constă în mai mult de 50 de vehicule cu 1.500 de puncte de livrare zilnice. În plus față de piesele de schimb, portofoliul Wint include lubrifianți, chimicale, accesorii auto, echipamente de service și consumabile. Compania are peste 300 de angajați în întreaga țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.