Concluziile poliției la accidentul din fața Finanțelor

Un bărbat, de 41 de ani, a provocat un accident rutier cu pagube materiale, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orelor 20.00, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în municipiul Satu Mare.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Cărășeu, aflând-se la volanul unui autoturism, pe strada Piața Romană, din municipiul Satu Mare a efectuat un viraj la stânga spre strada Vasile Lucaciu și a pierdut controlul asupra direcției de mers, carosabilul fiind umed, intrând în coliziune cu un stâlp al rețelei de iluminat public stradal.

 

În urma impactului au rezultat pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.