Pregătirile de Sărbători sunt în toi. Deocamdată doar în centrul orașului

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi. Astfel că atât în centrul nou, cât și în parcul central au fost montați doi brazi imenși care vor împodobiți cu luminițe. Iată mesajul Primăriei pe pagina de socializare:

“Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, iar brazii plini de lumințe nu vor lipsi nici anul acesta. Astăzi, doi brazii care vor completa atmofesfera festivă au fost amplasați cu multă grijă în două locații din centrul orașului și urmează să fie împodobiți. Primul brad este un superb exemplar argintiu și a fost montat în Piața 25 Octombrie, având aproximativ 9 metri înălțime. Bradul din Parcul Central are aproximativ 11 metri înălțime și a fost donat de către o sătmăreancă. Mai multe detalii despre programul de sărbători, în curând!”

Pe lângă brad, în Piața 25 Octombrie și-a făcut apariția și patinoarul, ce urmează să fie deschis la începutul lunii Decembrie. Însă totul ține și de temperaturile de afară, dacă acestea continuă să se mențină cu mult peste valorile normale ale acestei perioade, firma care deține patinoarul nu va putea să deschidă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.