Fabrica Electrolux a rămas fără director. Dietman Bloemer a fost dat afară

Fabrica Electrolux din Satu Mare a rămas fără conducere. Se poate spune acest lucru după ce ieri, 14 noiembrie, fostul director, Dietmar Bloemer, a fost ”pensionat” de conducerea centrală a Concernului Electrolux, potrivit unor surse demne de încredere citate de Gazeta de Nord Vest.

Decizia conducerii centrale a Concernului Electrolux a fost anunțată ieri la ora 16.00, iar după o jumătate de oră Dietmar Bloemer a părăsit fabrica pentru totdeauna, spun aceleași surse.

Deocamdată nimeni nu a fost numit în locul lui Bloemer.

”Decizia a fost luată atât de rapid încât nimeni nu s-a gândit să pună pe altcineva în locul său”, au declarant aceleași sursele GNV.

Cel mai probabil, în decizia conducerii centrale a Concernului Electrolux au contat foarte mult și cele zece săptămâni de grevă din primăvara acestui an, criză pe care Dietmar Bloemer nu a gestionat-o suficient de bine pentru conducerea centrală a Electrolux.

În urma acelei greve, Electrolux a produs cu circa 80.000 de produse mai puțin, ceea ce a însemnat pierderi de aproape 10 milioane de euro, ceea ce și pentru Electrolux a însemnat mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.