Poliția cercetează accidentul dintre Vama și Orașu Nou

 

Un bărbat a decedat și un altul a suferit vătămări corporale în urma unui eveniment rutier produs ieri, 12 Noiembrie, între localitățile Vama și Orașu Nou.

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 17.44,polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că pe D.N. 19, între localitățile Vama și Orașu Nou, a avut loc un eveniment rutier.

 

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 29 de ani, din oraș Negrești Oaș, aflându-se la volanul unui autoturism pe DN 19, din direcția localității Orașu Nou spre localitatea Vama, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Satu Mare.

După impact autoturismul a fost proiectat în șanțul din partea stângă a direcției sale de deplasare. 

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat, de 47 de ani, din localitatea Boinești și rănirea gravă a șoferului de 29 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, totodată ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. 

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.