Un negreștean a fost ucis de polițiștii indonezieni

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=VR8hUtN0d04&feature=emb_logo

Sâmbătă, 9 noiembrie, în Jakarta, Indonezia, polițiștii indonezieni au încercat prinderea a doi infractori, care se presupune că goleau bancomate prin metoda skimming, informează cancan.ro

Din nefericire, poliția a fost nevoită să deschidă focul, iar în urma acestui incident unul din cei doi bărbați a murit. Este vorba despre un bărbat din Negrești Oaș, pe numele său Vasile S.

Conform informațiilor transmise de polițiștii care au anchetat acest caz, în octombrie și noiembrie 2019 au existat mai mult plângeri conform cărora – prin metoda skimming – au fost golite conturile a 17 persoane.

„Pornind de la un raport bancar, au fost înregistrate 17 reclamații ale unor clienți care s-au plâns că au fost victime ale unor fraude”, a declarat șeful Direcției Relații Publice a Poliției Jakarta, comisarul Argo Yuwono. În urma cercetărilor desfășurate, s-a stabilit că infractorii erau doi români.

Versiunea celuilalt roman, supraviețuitor, C.- alias CRR din Craiova, este că poliția nu a acționat conform legii și că l-au împușcat pe Vasile S. fără ca să fie necesară o astfel de intervenție.

Pe de altă parte, reprezentanții poliției au susținut că Vasile S. s-ar fi opus arestării și ar fi încercat să sustragă arma unui polițist, ceea ce a dus la deschiderea focului.

Vasile S. a fost transportat la spitalul Fatmawati, numai că medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.