Bal caritabil pentru dotarea secției de Urologie a Spitalului Județean

Rotaract Charity Cocktail Party – ediția a IIa. Strângere de fonduri pentru Secția de Urologie a Spitalului Județean!

Rotaract Club Satu Mare, cu sprijinul Rotary și Interact Club Satu Mare, invită sătmărenii să facă încă o faptă bună, luând parte în număr cât mai mare la a doua ediție a petrecerii caritabile „Rotaract Charity Cocktail Party”, care va avea loc în data de 16 noiembrie 2019, începând cu ora 20:00, la Restaurant K10!

Donațiile strânse în urma acestui proiect, dar și în urma evenimentului „O Cană de Fericire”, care va avea loc în decembrie, vor fi utilizate la achiziționare de necesar pentru Secția Urologie a Spitalului Județean Satu Mare: rezectoscop, teacă cistoscop, mecanism de deflectare cateter cu două porturi de instrumentar, punte cistoscop cu un port de instrumentar, garnituri canal de lucru cistoscop și pensă recuperare calculi cu vârf lung.

De-a lungul anilor, Rotaract Club Satu Mare a făcut și alte donații către Spitalul Județean Satu Mare, ca de exemplu: un bilirubinometru, donat secției de neonatologie (2014); cardiotocograf, donat secției de obstetrică-ginecologie (2015); saltele, pentru secția de ATI și instrumentar specific, pentru secția de gastroenterologie (2016); instrumentar specific, donat secției de chirurgie (2017); sistem de monitorizare a bebelușilor care sunt internați în cadrul Secției de Neonatologie (2018).

„Vă invităm cu mare drag, să ne fiți alături, participând atât profesional cât și personal la evenimentul nostru, care va avea loc în data de 16 noiembrie, de la ora 20:00, la Restaurant K10. Ne-am propus să vă pregătim un program dinamic, plin de surprize și o atmosferă superbă, care va avea coarde atât clasice, cât și moderne!”, spun organizatorii.

Doritorii se pot înscrie la petrecerea caritabilă completând formularul de la această adresă: https://forms.gle/FzJdrJwpSHPm87po6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.