Nu s-a asigurat și a ajuns cu mașina în șanț

 

O femeie, de 46 de ani, a suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier produs ieri, în localitatea Botiz.

La data de 5 noiembrie a.c., la ora 07.55, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Botiz.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, din localitatea Băbești, aflându-se la volanul unui autoturism pe strada Salcâmilor, din localitatea Botiz și ajuns la intersecția cu strada Mioriței (DN 19) a efectuat un viraj la stânga fără să respecte semnificația indicatorului rutier „Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 46 de ani, din comuna Botiz, care circula pe drumul prioritar.

După impact autoturismul condus de aceasta a fost proiectat în șanțul din partea dreaptă, oprindu-se într-un cap de pod. 

În urma coliziunii, bara din față a primului autoturism menționat a fost proiectată pe sensul opus, într-un autoturism care se afla staționat. 

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii, de 46 de ani și avarierea celor trei vehicule. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.