Cum arată o școală nouă de peste un milion de euro (foto)

Școala Gimnazială nr. 3 din Negrești-Oaș este de astăzi una dintre cele mai moderne instituții de învățământ din județul Satu Mare, după ce a fost extinsă, reabilitată și dotată în cadrul unui proiect în valoare de peste 5,4 milioane de lei, finanțat de Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, și din bugetul local al orașului.

Inaugurarea lucrărilor de extindere și modernizare a avut loc azi în prezența primarului Aurelia Fedorca și a viceprimarului Constantin Fanea, a inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean Călin Durla, a consilierilor locali, a dascălilor și a elevilor. De asemenea, Școala a fost sfințită de părintele protopop Marcel Malanca și părinți slujitori din oraș.

”Au fost multe probleme și dificultăți pe care le-am trăit împreună cu echipa din primărie, de la obținerea fondurilor, la cele de implementare a investiției, la disconfortul creat prin relocarea elevilor și dascălilor, la supărarea părinților. Dar efortul a meritat! De astăzi, Școala Gimnazială nr. 3 este un etalon pentru cum vor arăta în următoarea perioadă toate școlile din orașul nostru. Nu cred că greșesc când spun că Școala Gimnazială nr. 3 este acum este cea mai modernă din județul Satu Mare, având în vedere dotările și arhitectura aleasă”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.