Revista Eroii Neamului sărbătorită la 10 ani: Invitat special părintele Necula

În organizarea Asociaţiei Civica Tempora, cu sprijinul Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului şi a Consiliului Judeţean Satu Mare s-a desfăşurat luni, 04 noiembrie 2019, de la ora 17,00, la Teatrul de Nord din Satu Mare simpozionul ştiinţific „Eroii Neamului-10 ani”.
Invitaţii speciali ai evenimentului au fost conf. univ. dr. preot Constantin Necula din Sibiu şi conf. univ. dr. Ion Cârja din Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip i-a oferit o diplomă de excelenţă colonelului în rezervă Voicu Şichet, pentru contribuţia decisivă în continuitatea noii serii a publicaţiei sătmărene “Eroii Neamului”. De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a înmânat o plachetă festivă din partea colegilor din asociaţia în care activează colonelul în rezervă.

Manifestarea face parte din proiectul “Editarea revistei Eroii Neamului şi organizarea simpozionului ştiinţific Eroii Neamului-10 ani”.

Înainte de începerea evenimentului, la ora 16,30, la statuia Soldatului Necunoscut din Piaţa Libertăţii organizatorii împreună cu prefectul județului au depus câte o coroană de flori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.