Lansare de carte la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană Satu Mare organizează joi, 7 noiembrie 2019, cu începere de la ora 1600, evenimentul de lansare a volumului de versuri „Emoție și…amuzament”, apărut de curând sub semnătura autoarei Maria-Genica Letai, la Editura Eco Print din Satu Mare.

Evenimentul se va derula în găzduirea Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr”, în prezența autoarei, avându-i alături pe prietenii și colaboratorii domniei sale. Volumul de versuri adus în atenția publicului sătmărean va fi prezentat de către profesoarele Rodica Olar, Maria Rus, Florica Balotă și Livia Haidu, completate de cătrereputatul om de cultură, gazetar și om de televiziune, prof. Teodor Curpaș, precum și de către apreciații scriitori sătmăreni Mihai Sas și Cornel Burcea.

Momentele artistice vor fi asigurate de către cantautoarea Georgeta Govor, interpreta de muzică populară Angela Muntean, prof. Ciprian Chiovari, prof. Ioan Rațiu și un grup de elevi de la Școala Gimnazială„Ion Creangă” din municipiul Satu Mare.

La eveniment sunt invitați să participe manageri și directori de instituții, scriitori, oameni de cultură, preofesori și elevi, jurnaliști, colegi și colaboratori ai autoarei Maria-Genica Letai și toți cei care iubesc literatura și susțin actul cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.