12 șoferi au rămas pietoni


Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 31 octombrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 38 000 de lei. 

 

Astfel, la data de 31 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare auefectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 38 000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto, 8 dintre aceștia, cu vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, fiind filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 101 km/h și 125 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.

 

Totodată, au fost ridicate 2 certificate de înmatricularepentru anvelope de alte dimensiuni și noxe poluante peste limita legală admisă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.