Nereguli la Carrefour Satu Mare. Vezi ce au găsit inspectorii ANPC

14 magazie Carrefour din București și din țară au fost controlate, inspectorii ANPC aplicând amenzi de peste 300.000 de lei, au decis retragerea de la vânzare a unei cantități de 1,5 tone de produse, respectiv au decis închiderea temporară a două magazine. 

Controalele s-au desfăşurat în 24 octombrie, au vizat magazine Carrefour, din Bucureşti şi din Satu Mare, Cluj, Oradea, Baia Mare, Constanţa, Braşov, fiind verificate 6.724 de kilograme de produse alimentare, în cazul a 1.660 de kilograme fiind constatate abateri.

La Carrefour Satu Mare au fost găsite cântare cu verificarea metrologică depăşită şi produse cu două etichete având termene diferite de valabilitate.

În total inspectorii ANPC au aplicat 35 de amenzi în valoare de 301.000 de lei şi au dat 3 avertismente, peste 200 de kilograme de produse alimentare au fost retrase temporar de la comercializare, iar definitiv au fost retrase 1.423 de kilograme de alimente în valoare de peste 28.000 de lei. De asemenea, serviciile la raionul de gastronomie au fost oprite temporar în două magazine şi a fost propusă măsura închiderii temporare până la şase luni în cazul a două magazine.

Sursa: bursa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.