Cupa poliției la fotbal. Vezi cine a câștigat

Peste 100 de polițiști au participat la Cupa poliției la fotbal, ediția XX, care s-a desfășurat în perioada 21 – 24 octombrie a.c., în municipiul Satu Mare.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a organizat în perioada 21 – 24 octombrie a.c. Cupa Poliției la Fotbal care s-a desfășurat la Baza Sportivă a Liceului cu Program Sportiv, din municipiul Satu Mare.

La competiție au participat 16 echipe de jucători din cadrul structurilor poliției sătmărene, fiecare echipă fiind formată din cel puțin 6 jucători.

Meciurile de fotbal au fost arbitrate de 3 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, care sunt membrii în Comisia Centrală de Arbitri de pe lângă Federația Română de Fotbal.

În final, ocupanta locului 1 a fost echipa formată din polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, pe locul 2 s-a situat echipa formată din polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală Gherța Mică și Negrești Oaș iar pe locul al treilea s-a situat echipa formată din polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei.

De asemenea, în urma competiției au fost premiați polițiștii care s-au remarcat ca fiind cel mai bun golgeter și cel mai bun portar.

Activitatea organizată a beneficiat de sprijinul Clubului Sportiv Dinamo MSM și a Direcției Județene pentru Sport a Județului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.