Ce spune Poliția Satu Mare despre cauzele accidentului de la Tășnad

 

Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare a dat publicității primele concluzii referitoare la accidentul de la Tășnad în care un tânăr de doar 19 ani și-a pierdut viața. Iată ce spun polițiștii:

 

La data de 27 decembrie a.c., la ora 01.43, polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Înfrățirii, din oraș Tășnad.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, din oraș Tășnad, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat pe carosabil.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă, a conducătorului auto, care din păcate în aceeași zi în jurul orei 08.00 a decedat. Conducătorului auto, i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.