Vezi dacă te numeri printre președinții sau locțiitorii secțiilor de votare

Având în vedere art.21 alin.(2) din Legea nr.370/2004,

republicată, cu modificările și completările ulterioare, coroborat cu art. 15 alin. (2) din Legea nr.208/2015, cu modificările și completările ulterioare, Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Satu Mare a procedat sâmbătă, 26 octombrie 2019, de la ora 09.00 la desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secțiilor de votare.

La desemnarea electronică au fost prezenți președintele BEJ Satu Mare, jud. Grigore Surd, reprezentanții județeni ai Autorității Electorale Permanente(AEP), Sebastian Domuț și Emanuela Aștefănoaiei, respectiv șeful Serviciului Juridic și Contencios Administrativ din cadrul Instituției Prefectului-Județul Satu Mare, Cosmin Dorle.

Desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secților de votare din județul Satu Mare s-a realizat prin tragerea la sorți computerizată, dintre persoanele înscrise în corpul experților electorali.

Lista privind desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secților de votare din județul Satu Mare este afișată pe site-ul: www.roaep.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.