Tragedia de la COLECTIV. Imagini ascunse până acum au fost date publicității (video)

La 4 ani de la tragedia de la COLECTIV, Ziarul Libertatea a intrat în posesia unei filmări de 20 de minute și 40 de secunde realizate la fața locului de către un subofițer și ascunse până acum publicului larg.

Imaginile au fost furnizate de către un pompier militar care a spus pentru Libertatea: „am simțit că e normal ca publicul să știe tot adevărul ca să se închidă cercul”. În imagini se poate observa o desfășurare de forțe haotică, cu victime întinse pe jos, care sunt ignorate de echipajele de intervenție.

Imaginile publicate de presă în legătură cu tragedia de la Clubul Colectiv nu acoperă întreaga intervenţie din acea noapte, care a durat aproximativ cinci ore, şi vor fi puse la dispoziţia oricărei structuri abilitate care solicită acest lucru, a afirmat, joi, colonel Cristian Radu, prim adjunct al Inspectorului general al IGSU. El a mai spus că nu asolicitat să fie ascunse și că ele nu au fost solicitate de celelate autorități în mod specific. În plus, acesta a mai declarat că IGSU nu oferă din oficiu imagini cu impact asupra populației.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.