Polițiștii sătmăreni s-au concentrat ieri pe Căpleni și Odoreu. Vezi de ce

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au organizat ieri 23 octombrie a.c., 2 acțiuni cu efective mărite în localitățile Căpleni și Odoreu.

18 polițiști din cadrul Secției Poliție Rurală Carei, împreună cu cei din cadrul Poliției municipiului Carei, sprijiniți de polițiști criminaliști și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au efectuat ieri, 23 octombrie a.c., o acțiune în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor de natură judiciară, în special a celor comise cu violență, precum și pentru depistarea persoanelor urmărite și a celor care încalcă măsurile de supraveghere judiciară, pe raza localității Căpleni.

De asemenea, o astfel de acțiune s-a desfășurat tot ieri, și în localitatea Odoreu, la care au participat 23 de polițiști din Secției Poliție Rurală Satu Mare și ai Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de specialiști criminaliști și de 6 jandarmi.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat în total peste 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ peste 9 500 de lei și au legitimat și verificat peste 170 de persoane.

De asemenea, polițiștii ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri provenite din săvârșirea unor infracțiuni sau care au ajutat la săvârșirea acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.