Peste 70 de sancțiuni contravenționale într-o singură zi


Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat
 ieri, 21octombrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 43 000 de lei. 

Astfel, la data de 21 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare auefectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 70 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 43 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Dintre permisele reținute, 6 conducători auto cu vârste cuprinse între 19 și 63 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar,  circulând cu viteze de la 101 km/h la 157 km/h, pe sectoare de drum având limita legală de 50 km/h. Față de aceștia polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.