10 pentru siguranță- petrecere sănătoasă pentru elevi

Vineri, 18 octombrie a.c., s-a desfășurat a 50 ediție a Programului educațional ,,LOGA DANCE SCHOOL”, gazdele fiind sala de evenimnete Infinitty Ballroom Satu Mare.

Programul educațional se desfășoară sub egida unui parteneriat de tradiție între Loga Dance School, Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare, prin care organizațiile implicate încearcă să ofere elevilor de gimnaziu alternative sănătoase de petrecere a timpului liber.

Evenimentul organizat pe parcursul a trei ore a îmbinat discoteca desfășurată într-un mediu controlat, cu reguli stricte de protecție (fără alcool și țigări) cu momente educative și lecții demonstrative de dans.  

Reprezentanți ai Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității din cadrul I.P.J. Satu Mare și ai Centrului Antidrog Satu Mare, specialiști în prevenire au transmis celor 500 de beneficiari mesajele preventive din domeniul prevenirii delincvenței juvenile și a victimizării minorilor. Totodată și participanții au avut ocazia să formuleze și să transmită prietenilor lor mesaje care să îi atenționeze cu privire la comportamente de risc

10 PENTRU SIGURANȚĂ  a fost fundamentul pe care s-a axat întregul eveniment, activități similare urmând să se desfășoare pe parcursul anului școlar. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.