125 de persoane selectate pentru interviu după Bursa de azi

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, a organizat azi 18 octombrie 2019, bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La acest eveniment au participat și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.
Din cei 150 agenți economici contactați, 41 agenți economici au fost prezenți la bursă și au oferit 570 locuri de muncă, din care 25 pentru studii superioare.
La bursă au participat aproximativ 512 persoane în căutarea unui loc de muncă, din care 220 absolvenți de învățământ.
Din chestionarele completate de către agenții economici a rezultat faptul că 125 persoane au fost selectate în vederea participării la interviul pentru angajare, din care 73 absolvenți de învățământ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.