A amenințat casiera cu un cuțit și i-a luat banii

Un tânăr, de 27 de ani, din localitatea Boghiș, a fost depistat la scurt timp și reținut de polițiști, fiind bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

La data de 16 octombrie a.c., la ora 20.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, din localitatea Boghiș, folosindu-se de un obiect ascuțit ar fi sustras o sumă de bani din incinta unui magazin alimentar, din municipiul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 27 de ani, din localitatea Boghiș, ar fi agresat și amenințat cu un cuțit angajata unui magazin alimentar, din municipiul Satu Mare, reușind astfel să sustragă din casa de marcat aproximativ 7 000 de lei, bani proveniți din încasări, după care a părăsit magazinul.

Mobilizarea polițiștilor a dus la prinderea la scurt timp a persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, fiind depistat de către un echipaj al Biroului Rutier în parcarea unui supermarket din municipiu și predat polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată în vederea stabilirii întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în cadrul căruia au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 70 %.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.