Cupa bobocilor la liceul “Unio- Traian Vuia”

O nouă ediție a Cupei bobocilor a avut loc la Liceul Tehnologic “Unio- Traian Vuia”. Desfăşurată la începutul fiecărui an școlar, activitatea aceasta are ca scop în primul rând sărbătorirea „bobocilor” dar şi promovarea în rândul elevilor a unui stil de viaţă sănătos prin practicarea sportului.

Echipele reprezentative al fiecărei clase au participat la un campionat de fotbal organizat cu sprijinul Consiliului Şcolar al Elevilor şi coordonat de consilerul educativ, prof. Moldovan Claudia şi de prof. Sabou Ioan. La activitate au participat ca susţinători ai echipelor, toţi elevii şi diriginţii claselor care au ales să-şi susţină favotiţii cu pancarte şi lozinci de încurajare.

Aşa cum a declarat domnul director Popescu Vlaicu, fiecare participant a avut de câştigat, dar, ca în orice competiţie, cei mai buni au fost premiaţi. Astfel: Locul I- echipa clasei a IX-a b, Locul II- echipa clasei a IX-a a, Locul III- echipa clasei a IX-a c. Pe lângă diplomele și cupele acordate, toţi cei prezenţi au fost răsplătiţi cu surprize dulci.

Activitatea desfăşurată a fost apreciată de elevi deoarece constituie un prilej de integrare a elevilor de clasa a IX a în colectivul de elevi ai şcolii, de socializare, de dezvoltare aspiritului de competiţie şi nu în ultimul rând, o modalitate prin care domnul profesor de educaţie fizică Sabou Ioan poate selecta elevii talentaţi în vederea întregirii echipelor care să reprezinteşcoala la competiţii sportive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.