Ce spun protestatarii din Solduba după întâlnirea cu șeful poliției

Mureșan Ionel, unul dintre participanții la întâlnirea de azi cu șeful Poliției Satu Mare, Sorin Stan, a postat pe o pagină de socializare impresia cu care a rămas după această întâlnire.

“Astăzi, 15.10.2019, peste 20 de cetățeni din localitatea Solduba ne-am prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare pentru a intra in audiență la Șeful Inspectoratului, domnul comisar sef de poliție Stan Sorin.
Acesta ne-a primit pe toți cei care ne-am prezentat și ne-a ascultat doleanțele și problemele cu care ne confruntam pe raza localității.
La finalul discuțiilor am plecat multumiți de modul in care am fost primiți și ascultați, cu atât mai mult ca am fost informați cu privire la faptul ca deja s-au luat măsuri fata de persoanele care deranjează comunitatea.
Menționam faptul ca nu am dorit sa creăm un prejudiciu de imagine poliției sătmărene ci doar sa informam cu privire la problemele care au loc in localitate, din acest motiv ne-am prezentat pentru audiențe și nu pentru a protesta.
Multumim conducerii poliției sătmărene pentru ca ne-a primit și pentru sprijinul pe care ni l-au acordat și o sa ni-l acorde pe viitor, dându-ne asigurari ca sunt alături și in sprijinul cetățenilor.” a scris acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.