Mesaj de unitate și solidaritate din partea senatorului Gabriel Leș în fața a peste 10.000 de oameni

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Les, a lansat un mesaj de unitate și de solidaritate și i-a îndemnat pe social-democrați să lupte pentru victorie la Prezidențiale.

PSD poate să fie o forță și în opoziție și vom reuși să oprim măsurile aberante luate de PNL și acoliții lor. Mereu am spus că lupta bună aduce echilibru și pace, nu războiul. PSD luptă azi pentru a aduce echilibru și nu haos, pentru a aduce bunăstare, nu austeritate.

Urmează o luptă pentru Prezidențiale destul de dură, însă ce nu ne omoară, ne face mai puternici. Cred că au fost momente și mai grele care nu au făcut altceva decât să ne unească și mai mult.

Am încredere deplină în doamna Viorica Dăncilă, în victoria dvs și în victoria PSD, în forța Partidului Social Democrat.

Noi, cei din regiunea de Nord-Vest, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor, Bistrița, Cluj suntem alături de dvs și vom lupta până la ultimul om. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți” –a spus Gabriel Leș, președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare, la Romexpo, la evenimentul de lansare a candidaturii președintelui PSD Viorica Dăncilă la Președinția României.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.