Au învățat jucându-se! Activități inedite la o grădiniță din oraș. (FOTO)

Copiii Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 9 din Satu Mare, împreuna cu doamnele educatoare, doamna director, părinți, bunici sau frățiori, au participat la cea de a VII a Ediție a Culesului strugurilor, din curtea Grădiniței.

Educatoarele au pregatit ateliere de creație, unde s-au realizat diferite decorațiuni de toamna din materiale din natura, copiii s-au putut delecta cu jocuri de miscare in traseele motrice printre butuci, rostogolind dovleci, au pescuit cu linguri boabe de struguri, nuci, rosii, au jucat golf cu nuci in dovleac scobit. S-au mai desfasurat jocuri senzoriale copiii cautand fructe si legume in gramezile de frunze, s-au asuns in casute din balii dar si au calcat desculti in ladite cu diferite materiale din natura.

O alta activitate deosebita a fost plantatul celor 6 pomisori fructiferi in curtea gradinitei, pe care copilasii acum i-au „adoptat” si le-au promis sa ii ocroteasca zi de zi.

Felicitari celor 11 grupe si educatoarelor Gradinitei 9: Ardelean Maria, Monea Monica, Olar Maria, Silaghi Mihaela, Ignat Rafaela, Stefanescu Carolina, Silaghi Luminita, Popescu Lidia, Jurchis Maria Hochdorfer Maria, Pontoc Daniela, Dudas Crina, Barabas Eva, Suta Krisztina, Meszaros Melinda, Szilagyi Renata, Szokocs Zsuzsana, Siklosi Brigita, Toma Eva, Famea Angela, coordonate de doamna director Supuran Gabriela.

La cât mai multe activități de acest gen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.