Din Petea direct în arest

Aproximativ 15.000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei din Bucuresti, miercuri, 7 octombrie 2009. Protestatarii cer un salariu minim pe economie la nivel national de 740 de lei in 2010 si 1.300 in 2014, refacerea grilelor de legea unica de salarizare, sustinerea unitatilor economice, crearea de locuri de munca, protectia lucratorilor, pensii decente

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din Italia pentru săvârşirea de infracțiuni contra proprietății.

Miercuri, 9 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, P.I., în vârstă de 40, din județul Neamț.

La verificări, polițiștii au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din Italia, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la șase luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.