4 infracțiuni rutiere constatate în flagrant de polițiștii sătmăreni

La data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gherța Mică au identificat în localitatea Turț, un bărbat de 62 de ani, din localitate care se deplasa cu un autoturism pe strada Ulița Mare, sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.


La aceeași dată, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tășnad, au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier produs în localitatea Acâș.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 19 ani, din localitatea Acâș, care se deplasa cu autoturismul pe strada Nouă, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum pietruit, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând într-un stâlp de pe marginea drumului.

Testarea cu aparatul alcooltest a relevat faptul că persoana aflată la volan nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La extinderea verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere de nici o categorie.

Polițiștii rutieri negreșteni, au depistat la data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 19.40, un bărbat de 62 de ani, din localitatea Negrești Oaș care a condus un motociclu pe strada 1 Iunie, din localitatea Negrești Oaș, având o îmbibație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificări, polițiștii au constatat faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere, iar vehiculul nu era înmatriculat.

Polițiștii rutieri sătmăreni au depistat la data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 07.20, un bărbat de 50 de ani, din localitatea Remetea Oașului care a condus un autoturism pe strada Magnoliei din municipiul Satu Mare, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.