Mai răsfirați, băieți, mai răsfirați! Controalele mixte RAR-Poliție își diversifică traseele

În timpul lunii septembrie, zona preferată pentru controale în trafic ale echipelor mixte RAR-Poliție a fost șoseaua dintre Satu Mare și Ardud. În luna octombrie se pare că, din rațiuni de tactică, s-au schimbat preferințele. După ce săptămâna trecută echipele mixte anti-rable au acționat la Iojib, ieri au schimbat iar locația – iar diversificarea traseelor de control și-a arătat primele roade.

13 sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare la data de 7 octombrie a.c. în cadrul unei acțiuni comune desfășurate cu R.A.R. Satu Mare.

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare, au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, în localitatea Ciuperceni, împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 190 de lei și au ridicat un certificat de înmatriculare, pentru deficiențe majore depistate la sistemul de iluminare-semnalizare.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.