FOTO. Sătmărenii pot testa gratuit produsele DECATHLON la noul magazin deschis la Aushopping Satu Mare

În perioada 3-5 octombrie, Decathlon Satu Mare îi aşteptă pe toţi iubitorii de sport la evenimentul Festivalul Sportivilor, găzduit în parcarea centrului comercial Aushopping Satu Mare şi pe terenul propriu de test. Timp de 3 zile, participanţii vor putea face mişcare, vor testa produsele Decathlon, vor încerca sporturi noi şi vor participa la competiţii sportive alături de cei mai îndrăgiţi sportivi şi artişti din oraş.

DECATHLON intră în zona de Nord-Vest a României, cu primul magazin al companiei deschis în Satu Mare. Odată cu noua deschidere de magazin din centrul comercial Aushopping Satu Mare (Strada Careiului nr. 77-79), cel mai important retailer european de articole sportive îşi extinde reţeaua spaţiilor comerciale din ţara noastră, care ajunge la 26 de unităţi.

Magazinul deţine o suprafaţă totală de 1,480 mp și 350 de metri alocaţi terenului de test cu acces gratuit, oferind mai mult de 5,000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi. Prin întreaga ofertă, Decathlon Satu Mare vine în întâmpinarea nevoilor şi preferinţelor comunităţii locale în materie de sport, de la fitness, la alergare, ciclism, fotbal, tenis, schi sau snowboard.

Prezenţa Decathlon pe suprafeţe mici, ca puncte complementare magazinelor existente, face parte din noua strategie a companiei, alături de prezenţa pe suprafeţe mari ale magazinelor fizice deja deschise în România. Aceste formate de vânzare vor încuraja livrarea online şi vor constitui puncte de comercializare ale articolelor Decathlon, fiind amplasate în zone de proximitate, cu densitate si trafic ridicate, dar şi aproape de zone de practică sportivă sau clădiri de birouri.

„Decizia de a deschide următorul nostru magazin în Satu Mare a venit natural, deoarece Decathlon nu era prezent în zona de Nord-Vest a ţării. Comunitatea locală şi-a dorit ca Decathlon să ajungă aici, iar acest lucru s-a văzut prin multitudinea solicitărilor pe care le-am primit în mediul online. Ne-am dorit să le fim cât mai aproape clienţilor noştri sportivi din Satu Mare şi, implicit, celor din zonele învecinate, cu un nou magazin ce respectă formatul unic al tuturor unităţilor noastre – Regăsirea tuturor sporturilor sub acelaşi acoperiş. În magazinele noastre, clienţii pot găsi produse şi echipamente pentru o varietate de sporturi, astfel ne ducem mai departe misiunea de a face sportul cât mai accesibil tuturor, pentru ca un număr tot mai mare de români să integreze activitatea fizică în rutina lor zilnică”, a spus Alex Domşa, Director de expansiune Decathlon România.

„La fel ca toate celelalte unităţi Decathlon, magazinul din Satu Mare este conform cu cele mai înalte standarde internaţionale de proiectare, amenajare şi siguranţă din domeniul retailului sportiv. Fiind concepută pentru a se adresa tuturor categoriilor de public, indiferent de vârstă, întreaga ofertă regăsită în magazinul nostru deţine un raport excelent calitate–preţ, iar toate modelele şi echipamentele sportive se disting prin fiabilitate tehnică avansată, creativitate, inovaţie şi calitate”, a completat Georgian Pipelea, director de magazin Decathlon Satu Mare.

Magazinul Decathlon pune la dispoziţia comunităţii iubitorilor de sport din Satu Mare şi o serie de servicii adiţionale, pentru a facilita şi a îmbunătăţi experienţa de cumpărare. Serviciul Borna Plus le permite cumpărătorilor să acceseze online toată gama de produse şi să plaseze o comandă folosind bornele din magazin, beneficiind de gratuitate la livrare, indiferent de valoarea comenzii. Prin serviciul Click & Collect, doritorii pot plasa comenzi online, cu alegerea modalităţii de livrare – la domiciliu, la locul de muncă sau livrare gratuită în magazin.

Nu în ultimul rând, Decathlon stă la dispoziţia clienţilor cu serviciul atelier, pentru întreţinerea şi îngrijirea echipamentelor sportive.

În Satu Mare, Decathlon a deschis cel de-al treilea magazin din acest an, după cele din Bistriţa şi Deva, dar şi după extinderea magazinului din Cluj-Napoca, locul de unde satmărenii obişnuiau, până în prezent, să îşi achiziţioneze produsele şi echipamentele necesare practicării sportului. Inaugurarea din 3 octombrie a magazinului a fost realizată în prezența oficialităților locale, a unor sportivi și reprezentanți ai cluburilor sportive din Satu Mare, a reprezentanţilor mass-media, cât şi a iubitorilor de sport din comunitatea locală.

100% PASIUNE PENTRU SPORT

DECATHLON oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț.

Denumite “mărci Pasiune”, acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

 

Despre DECATHLON ROMÂNIA

La nivel național, DECATHLON reunește peste 1200 de colaboratori, într-o rețea de 26 de magazine, la care se adaugă platforma online. DECATHLON comercializează și articole cu eticheta Fabricat în România, produsele fabricate în cele 3 unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.