FOTOGALERIE. Satu Mare, ancorat pe harta medicală a României. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la Conferința de îngrijire a pacientului

Timp de 2 zile, 300 de participanți din țară și din străinătate (Anglia, Germania, Italia) participă la cea de a doua ediție a Conferinței de îngrijire a pacientului, cu tema “Rolul comunicării în îngrijirea pacientului – Comunicarea devine o artă atunci când vine din inimă”.

Ministrul sănătății Sorina Pintea și Dr. Dumitrașcu Elena, director general Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, invitații de onoare a acestei ediții, s-au alăturat dezideratului organizatorilor propunând să aducă în atenția participanților importanța comunicării eficiente în cadrul procesului de îngrijire.

“Vreau în primul rând să felicit organizatorii acestui eveniment, atât pentru cel de azi cât şi pentru celelalte evenimente, tot mai dese şi tot mai puternice.

Cred că judeţul Satu Mare este serios ancorat pe harta medicală a României” a transmis Darius Filip, reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Participanții vor avea parte pe durata conferinței de dialogul multidisciplinar, diseminarea bunelor practici precum și realizarea unor relații de colaborare în viitor.

Conferința este organizată de către Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și Consiliul Județean Satu Mare, în parteneriat cu OAMGMAMR filiala Satu Mare și Asociația Gabriel Krisztian, cu sprijinul sponsorilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.