FOTO-VIDEO. Mâine, copiii sătmăreni sunt așteptați de Ella Bella la premiera dedicată lor – „TU AI INIMIOARĂ?”

Începând de mâine, 3 octombrie 2019,de la ora 18, în sala mare a Casei de cultură a sindicatelor. Ella Bella pornește într-o nouă aventură-spectacol, aventură care va începe la Satu Mare și care, pe parcursul  veselei ei desfășurări va face copiii și părinții să răspundă la întrebarea  „TU AI INIMIOARĂ?”

Copiii sătmăreni sigur vor fi încântați să-i vadă, în cadrul acestui nou spectacol realizat – ca întotdeauna – special pentru ei de  Ella Bella , pe prietenii lor îndrăgiți și ghiduși: Dodo, Lala și frații Bubu-Rica. Cele 5 personaje atât de îndrăgite (și cunoscute de copii) îi vor antrena pe cei mici, dar și pe cei mari, cu micile lor ghidușii și jocuri pentru a încerca să-l umanizeze pe robotelul Neo care are o permanentă nedumerire : „Tu ai inimioară?” Pe de altă parte, fiind vorba de un spectacol permanent-interactiv, copiii pot să-i pună orice întrebare roboțelului, iar acesta le va răspunde prompt și pe înțelesul lor.

“Prin joacă, bună dispoziție, distracție jucăușă și cântec, copiilor li se transmit prin acest spectacol valori educaționale și de viață pe care ei le pot primi mult mai ușor și mai durabil în inimioarele lor”, spune  Ella Bella . Și, pentru exemplificare, redăm unul dintre cântecele care vor putea fi auzite și fredonate în cadrul super-evenimentului pentru copii „TU AI INIMIOARĂ?”

Așadar, prietenii din YUPILANDIA vă invită la încă o seară memorabilă de cântec, suspans și bună dispoziție. Și transmit copiilor, cu dragoste și emoție: „Ne vedem cât de curând!!!!”

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro , la casele de bilete ale Casei de Cultură a Sindicatelor și a Teatrului de Nord Satu-Mare si pe terminalele Selfpay. Online, părinții sătmăreni pot plati cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange.

Sătmăreanul.net este partener media el evenimentului, împreună cu alte publicații sătmărene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.