FOTO-VIDEO. Viceprimarul Albu cere sătmărenilor să manifeste “înțelegere” față de colega liberală Doina Feher în scandalul listei ANL

În cadrul conferinței de presă susținute azi pentru a anunța demisia viceprimarului liberal Doina Feher din toate funcțiile deținute  – atât din cea de viceprimar al municipiului Satu Mare, cât și din cea de președinte al organizației municipale a PNL – în urma scandalului listelor ANL, viceprimarul Adrian Albu a precizat că partidul din care face parte nu acceptă derapaje de moralitate din partea nici unui membru, dar a și solicitat înțelegere, din partea presei și a opiniei publice sătmărene, pentru situația Doinei Feher.

În același context, viceprimarul Adrian Albu a precizat că el nu demisionează și că singurul lucru pe care și-l reproșează este faptul că nu a știut de faptul că fiul Doinei Feher este pe lista sătmărenilor selectați pentru a obține cu prioritate locuință în blocurile ANL a căror finalizare este așteptată în luna noiembrie. “Dacă aș fi știut, retrăgeam proiectul, așa cum s-a întmplat și în alte cazuri în care erau proiecte care nu erau foarte bine gândite”, a declarat Adrian Albu.

Totodată, viceprimarul Adrian Albu, a explicat că nu știe cum a fost angajat, în iunie 2018, la Apaserv Satu Mare fiul colegei sale de partid, dar a ținut să atragă atenția asupra faptului că în toate instituțiile există angajați care, de-a lungul anilor, au ajuns acolo datorită conexiunilor politice pe care le aveau.

La o altă conferință de presă, ulterioară, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a solicitat ca și viceprimarul Adrian Albu să-și dea demisia deoarece “adevărul este că el a susținut-o pe Doina Feher în tot ce a făcut”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.